Een vierkante koker op maat bestellen bij ALUMINIUMvakman.nl

ALUMINIUMvakman.nl is de Nr. 1 webshop voor uw aluminium (alu) profielen op maat! In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze specifieke aluminium profielen en hoe het ‘op maat’ bestellen hiervan precies werkt. In dit artikel gaan wij dieper in op het online bestellen van een vierkante koker. Deze kunt u bij ons eenvoudig online bestellen – van 10 cm tot 600 cm – in een lengte naar wens, wel zo handig! Wilt u meer weten, bekijk hier dan direct de volledige collectie aluminium koker bij ALUMINIUMvakman.nl.

Een vierkante koker eenvoudig online bestellen.

Het online bestellen van een vierkante alu koker is bij aluminiumvakman.nl echt een fluitje van een cent. U vindt direct in de ‘hoofdnavigatie’ het hoofdmenu item ‘koker’ terug. Wanneer u hierop klikt, kunt u naast ‘alle kokers’ ook direct kiezen voor ‘aluminium koker vierkant’. Wanneer u hierop klikt komt u direct uit bij al onze vierkante koker profielen. Hier krijgt u een overzicht van alle vierkante koker maten. Deze worden weergegeven van klein naar groot. De kleinste vierkante koker is 15x15x2 mm en de grootste is 120x120x5 mm. U vindt dus een diverse collectie op het gebied van maatvoering, die u direct online kunt bestellen. Selecteer de gewenste afmeting en klik door naar de product detailpagina van de specifieke koker(maat). Vervolgens kunt u de lengte invoeren. U kunt deze zelf (in cm) invoeren – van 10 t/m 600 – binnen STAP 1. Wanneer u de lengte invoert en vervolgens klikt op de groene ‘bereken’ knop, wordt de exacte prijs automatisch berekend & direct getoond. Naast de standaard optie ‘recht gezaagd’ kunt u ook kiezen voor 1-kant en 2-kanten verstek gezaagd. Dit bieden wij voor een scherpe & vaste prijs aan. Wilt u dat onze vakmannen uw aluminium koker in verstek zagen, klik dan de gewenste optie aan. Vervolgens zal er een extra veld verschijnen met een link naar onze aanlever specificaties en een invoerveld om deze in te voeren. Een vierkante aluminium koker kan bijvoorbeeld in 3 verschillende manieren in verstek gezaagd worden. Kies de gewenste manier en vul de code hiervan in binnen het invoerveld. LET OP: wij gaan standaard uit van een 45 graden hoek. Wenst u een afwijkende graden hoek, vul dit dan ook in binnen het veld ‘specificaties’.

Heeft u uw vierkante aluminium koker – helemaal naar wens – op de product detailpagina staan, plaats deze dan in het winkelwagentje. Vervolgens kunt u doorgaan met winkelen of uw bestelling afronden. Het afronden van uw bestelling doet u uiteraard in een beveiligde bestel- en betaalomgeving. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgdatum!