Met de houten garagepoorten kan de garage goed worden gebruikt

Al een aantal jaren droomde mijn moeder van openslaande deuren in de garage aan de kant waar de tuin zit. Ik snap haar wel want dit is natuurlijk ook veel praktischer. Naast de tuin is de oprit en de garage is voorzien van een deur. Nu heb ik besloten om haar eens te helpen door uit te gaan zoeken waar zij dan moet zijn. Want je wilt natuurlijk een goede kwaliteit en het liefst tegen een goede prijs. Zo ben ik eens aan de slag gegaan met deze opdracht en al snel zat ik op de site van Different Doors. Bij deze firma ben ik zelf ook klant en heb hier de verticale sectionaalpoort laten plaatsen. Het is toch zonde als je wel de ruimt hebt maar deze niet goed kan benutten.

Openslaande-garage-deuren-houtnerf-midden-profilering-320x180

Eindelijk komt er actie

Ondanks dat het niet alleen bij openslaande deuren blijft maar een hele verbouwing van de keuken, is het een groot project en snap ik best waarom mijn vader het wil uitstellen. Maar er moet toch een begin te maken zijn? Gelukkig wil mijn man helpen, en ik ook, en op deze manier heb ik een mooi plan gemaakt, en ben ik samen met mijn man naar mijn ouders gegaan om dit plan voor te stellen. Toen ik mijn ouders deze site liet zien en de verschillen in de houten garagepoorten, raakten zij beiden enthousiast. Dat moet te doen zijn, constateerde mijn vader. Hierna volgde een afspraak met dit bedrijf en is mijn moeder eindelijk tevreden. En mijn vader ook, want nu kan eindelijk de auto op een fatsoenlijke manier naar binnen.

223400868_640SAMSUNG CSC