Tip: laat een veranda op maat maken

alibow11Van kindsbeen af droomde ik al van die typische Amerikaanse huizen, die een prachtige veranda over de gehele omtrek hebben lopen. Die oude, victoriaanse huizen, die je dikwijls in the middle of nowhere van dat land vindt, de oude plantages van welvarende boeren. Het ademt een sfeer van weleer, maar je moet je voorstellen dat diverse Amerikanen nog steeds op zo’n wijze wonen!

The American Dream – mijn fantasieën over het hebben van een eigen ‘porch’

alibow12Ik ben er altijd jaloers op geweest en om mijn eigen droom te verwezenlijken heb ik lang gezocht naar een huis dat daarop gelijkt, maar dan wel in het vertrouwde Nederland. Uiteindelijk ben ik heel ergens anders neergestreken, maar die veranda is er gekomen hoor! Sterker nog, het is een veranda op maat geworden, een waar ik zelf de hand in heb gehad om ‘m tot stand te laten komen. Voor deze klus schakelde ik het bedrijf Alibow in, algemeen bekend als de expert van België op dit terrein. Ik kan dat inmiddels uit eigen ervaringen onderschrijven en kan het eenieder aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Droom je ook van een eigen veranda op maat achter je huis, waarom zorg je er dan niet voor dat het verwezenlijkt wordt? In principe kan elk rijtjeshuis of vrijstaand huis een veranda gebruiken en ik verzeker je, als je er eenmaal een hebt dan prijs je je meer dan gelukkig!

alibowNeem zeker eens een kijkje op de website van het bedrijf Alibow voor meer informatie over je eigen veranda en kijk vooral eens in het portfolio voor foto’s van wat zij tot op heden voor trotse eigenaars al verwezenlijkt hebben, het is werkelijk inspirerend!