Cementtegels voor in onze keuken

logo_nl_BE

Naast dat ik veel schrijf over interieur en woon gerelateerde zaken vind ik het ook heerlijk om zo nu en dan mijn eigen woning eens aan te pakken. De laatste tijd ben ik niet helemaal tevreden meer met mijn keuken. Ik heb er lang aan zitten denken om een geheel nieuwe keuken aan te schaffen totdat een Nederlandse vriend van mij met een goed alternatief kwam. Hij had namelijk gehoord van een website waar ze cementtegels verkochten. Deze tegels, ook wel Portugese tegels genoemd, hebben een vrolijk en kleurrijk motief en zijn ideaal om op de vloer of tegen de muur te leggen of zetten. Ik had al wel eens van cementtegels gehoord maar het was niet bij opgekomen om het zelf eens aan te schaffen.

VN_Border_Negra_Curls_White-4_x_4_foto-5344067402d1c

Een nieuw aanzicht

Op de website Designtegels.be – Cementtegels staat het ruime assortiment van dit bedrijf. Na hier even rond gekeken te hebben heb ik besloten om een bezoekje te brengen aan de showroom. Hier heb ik met een medewerker rond de tafel gezeten om te kijken wat de mogelijkheden waren. De medeweker kwam met een aantal mooie voorbeelden maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een bruine met beige motief(zie foto). Zo heeft mijn keuken een compleet nieuw aanzicht dankzij deze nieuwe cementtegels

nggshow