Drie soorten graniet vensterbanken bij COMPOSIETvakman.be.

graniet vensterbank bij COMPOSIETvakman.be

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie graniet vensterbanken, waarbij we bewust hebben gekozen voor de ‘hoofdtinten’ zwart, antraciet en grijs. Met vensterbanken van Nero Assoluto (Absolute Black), Impala en Steel Grey, verkrijgbaar in diverse oppervlakte afwerkingen vindt u altijd een passende graniet vensterbank bij COMPOSIETvakman.be! Onderstaand een korte toelichting over de drie verschillende graniet soorten:

Nero Assoluto graniet

Nero Assoluto / Absolute Black graniet – in de volksmond ook wel ‘zwarte graniet’ genoemd – is een prachtige donkere (zwarte) graniet vensterbank. Absolute Black is niet voor niets de meest populaire granietsoort voor toepassingen binnenshuis in België & Nederland. Vensterbanken van nero assoluto graniet zijn bij ons gepolijst (hoogglans), gezoet (matglans) en gevlamd (ruwstructuur) verkrijgbaar. 

graniet vensterbank bij COMPOSIETvakman.be

Impala graniet

Impala graniet is een prachtige granietsoort met grijze en zwarte spikkels uit Zuid Afrika, vandaar ook dat er ook wel eens gesproken wordt over Rustenburg graniet en/of Africa Impala. Met Impala graniet kiest u voor een levendige antracietkleurige vensterbank. Deze toegankelijke kleurtint is erg populair en kan direct online in drie verschillende ‘oppervlakte afwerkingen’ besteld worden; Gepolijst (hoogglans), gezoet (mat) en gevlamd (ruw / mat). 

Steel Grey graniet

Steel grey graniet is een prachtige levendige granietsoort met een (donker)grijze kleur. De basiskleur van steel grey graniet is (donker) grijs met daarin een vlokkenpatroon van diverse grijstinten. De zachte vlokkenstructuur zorgt voor een subtiele levendige en natuurlijke uitstraling, maar over het algemeen is steel grey graniet rustig en ingetogen. Steel Grey graniet is zowel gepolijst als in leather afwerking verkrijgbaar.

Een ruime keuze op het gebied van graniet dus. Maar daarnaast vindt u bij ons ook andere soorten natuursteen, zoals marmer & arduin, maar ook verschillende composiet kleuren met granietachtige natuursteenlooks. Wat uw keuze ook wordt, altijd een venstertablet op maat bij COMPOSIETvakman.be