Eetkamerstoelen. Welke soorten eetkamerstoelen zijn er?

Eetkamerstoelen

Hi! Vandaag wil ik je meenemen in mijn zoektocht naar eetkamerstoelen. Net als voor een feestje is er ook altijd wel een goede reden voor nieuwe eetkamerstoelen. In deze blog stel ik de vraag: “Wat voor soorten eetkamerstoelen zijn er eigenlijk?”.

Inspiratie

Ik vind het altijd erg leuk om rond te snuffelen op Pinterest, in woonwinkels of op webshops om inspiratie op te doen. Ik heb een erg leuke webshop gevonden: Yels.nl. Hier bieden ze ongelooflijk veel keuze in eetkamerstoelen. Hun assortiment is heel breed., of je nu houd van landelijk, vintage of scandinavisch (en nog veel meer), zij hebben het allemaal voor je! Echt een aanrader als je inspiratie wilt vinden of stoelen wilt shoppen.

Waar kies je voor?

Er zijn 1001 verschillende eetkamerstoelen, maar waar kies je voor? Het is natuurlijk erg belangrijk dat de stoel goed zit, kijk hiervoor naar de zithoogte, maar let ook zeker op het materiaal! Het is erg persoonlijk welk materiaal je het fijnste en het mooiste vind, zo kun je bijvoorbeeld gaan voor hout of ijzer, of juist voor leer of stof. Vind je het fijn om armleuningen te hebben, of juist niet? Heb je graag wieltjes onder de stoel of heb je liever opvallende pootjes? Alles is mogelijk bij Yels.nl!

yels.nl-logo-transparant-morgen-in-huis-e1481310825470

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mooie collectie van Yels.nl? Neem dan snel een kijkje op de website. Als je moeite hebt met het kiezen van jouw droomstoelen, willen zij jou ook graag helpen met een gratis en vrijblijvend interieur advies.
Welke stoelen vind jij het mooist? Ik ben benieuwd!