Prachtige appartementen te koop in Blankenberge

Pas geleden vertelde een vriend van mij dat hij op zoek was naar een tweede huis. Hij wilde het liefst een appartement kopen gelegen aan het strand. Er zijn veel appartementen te koop in Blankenberge, een prachtige plaats gelegen aan het strand. Ik kwam dit laatst op het internet tegen en ik heb mijn vriend hier meteen over verteld. Het zijn prachtige appartementen aangeboden door Royal Gardens. Een mooi groot gebouw gelegen aan het strand met prachtige terrassen. Mijn goede vriend wilde hier gaan kijken en hij vroeg mij of ik mee wilde. De appartementen zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto’s

Helemaal overtuigd van het prachtige complex

Toen wij het appartement zagen waren we er van overtuigd dat mijn goede vriend hier moest zijn in de weekenden en vakanties. Het appartement is erg ruim en er bevind zich ook een parkeergarage in het gebouw. Inmiddels heeft hij het gekocht en ben ik al op bezoek geweest. Het was een heerlijk weekendje vol zon en strand. Mijn vriend vertelde me dat het leventje in Blankenberge echt super is, hij is er zelfs over na aan het denken om er vaker te zijn. Hij vertelde me dat hij er helemaal tot rust komt en dit gevoel wilde hij de hele week hebben. Ik ben erg blij dat ik hem deze tip gegeven heb en dat hij er zo gelukkig is. Zo zie je maar weer dat het internet er niet voor niks is! Want de appartementen die te koop zijn in Blankenberge heb ik dankzij het internet gevonden!