Spellen die niet kunnen ontbreken in een mancave 

Heb jij recent een mancave gebouwd om samen met je vrienden te vertoeven onder het genot van een drankje? Dan kan natuurlijk een leuk spel zoals een Pooltafel niet ontbreken. Want zeg nou zelf, je hebt je mancave toch gebouwd om plezier te maken? In dit artikel vertellen wij je de must haves voor jouw perfecte mancave  

Kant en klare spellen  

Een van de meest bekende spellen in een kroeg of een mancave is natuurlijk een dartbord. Deze kun je gemakkelijk bevestigen aan een muur, en ziet er ook nog eens heel mooi uit. Investeer dan ook wel in mooie dartpijlen die matchen bij je mancave en zorg dat je ze goed kunt opbergen om eventuele kapotte dartpijlen te voorkomen. Zorg dat je achter het dartbord wat bescherming hebt voor je muur, mocht je niet willen dat deze vol komt te zitten met gaten. Ook leuk om te hebben in je mancave is een pokertafel. Nu begrijpen we ook dat als je niet veel ruimte hebt, dat een pokertafel lastig wordt. Maar geen zorgen, er bestaan namelijk ook uitklapbare pokertafels die je weer gemakkelijk kunt opbergen. Een stok kaarten kan natuurlijk ook niet ontbreken en je kunt ook gemakkelijk bord spellen aanschaffen om variatie te houden in de spellen die je speelt.  

Zelf mancave spellen maken  

Voor de creatievelingen onder ons, je kunt ook zelf hele leuke spellen in elkaar zetten. Op pinterest kun je inspiratie opdoen voor leuke spellen, zoals bijvoorbeeld een drankspel waarbij je  bierdoppen door een schouw laten vallen met spijkers erin. De spijkers zorgen ervoor dat het bierdopje onder in een van de vakken komt. De vakken geven je dan een opdracht, die je overigens zelf kan verzinnen. Naast het creatief denken, kun je natuurlijk ook met bekertjes en pingpongballen aan de slag gaan, denk aan bijvoorbeeld beerpongen. Een aanrader is ook een eigen bordspel maken waarbij je ook eigen opdrachten verzint. Deze kun je plastificeren mocht je hem vaker tevoorschijn willen halen.