Stalen tafelpoten direct online bij EIKENvakman.nl.

Stalen tafelpoten bij EIKENvakman.nl: Eenvoudig online bestellen – voor de beste prijs – en snel bij u thuis bezorgd. Wij bieden een gerichte collectie tafelpoten van staal / metaal, ideaal voor een stoere (eetkamer)tafel in combinatie met een sfeervol eiken tafelblad! Onze stalen tafelpoten worden met de hand vervaardigd door ervaren vakmannen. Ook worden al onze tafelpoten van staal gepoedercoat met een topkwaliteit coating in fijnstructuur. De poten zijn daarnaast voorzien van stevige montageplaten, van 4 mm dik, die voorzien zijn van diverse gleufgaten, zodat u deze eenvoudig kunt bevestigen aan het tafelblad. Wat uw wensen ook zijn, altijd een passende tafelpoot van staal bij EIKENvakman.nl!

U-, A,- & X-poten van staal

De enorme populariteit van stalen tafelpoten heeft geleidt tot een enorme toename op het gebied van soorten, vormen & typen stalen tafelpoten. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte collectie waarbij we de meest gevraagde stalen tafelpoten vormen direct online aan bieden, waarbij u van het volgende uit kunt gaan: Hoogwaardig (3 mm dik!) staal, zorgvuldig met de hand bewerkt (gelast), inclusief versteldoppen aan de onderzijde, voorzien van een stevige (4 mm dik!) montageplaat incl. gleufgaten en voorzien van een hoogwaardige poedercoating in 4 kleuren. Daarnaast kunnen wij bovenstaande bieden met behoudt van een super scherpe prijs en een snelle levering!

De stalen X-poot staat garant voor een opvallend accent en combineert een eigentijdse vormgeving met een stoer accent. Gaat u voor de combinatie tussen stoer en stijlvol, dan is de U-poot echt iets voor u: Een robuuste tafelpoot met fijnstructuur poedercoating & robuuste lasnaden gecombineerd met een ‘strakke’ vormgeving met harde lijnen. De stalen A-tafelpoot combineert de stoere look van een stalen tafelpoot juist weer met een relatief ‘klassiek’ design, waardoor deze iets ‘minder hard’ zal ogen, iets toegankelijker dus. Wat uw wensen ook zijn, altijd de juiste tafelpoot van staal / metaal bij EIKENvakman.nl!