De Timeless collectie van Herberia voor de beste prijs bij Tegelmegashop.be!

Timeless collectie

Herberia Ceramica tegels is gevestigd in het plaatsje Rubiera in het midden-noorden van het mooie Italië. Een dynamisch bedrijf dat haar passie omzet naar niet alleen prachtige producten, maar vooral ook een investering in de toekomst. Ze geloven in verandering en denken met de tijd mee. Ze bieden kwaliteit tegels aan met moderne stijlen wand en vloertegels in verschillende kleuren en maten. Opvallende maar ook sobere tegelkleuren met matte of gladde oppervlaktes, vierkant of rechthoekig, geschikt voor badkamer, woonkamer en/of keuken, Herberia Ceramica heeft het allemaal. Vele kopers genieten van het strakke, prachtige design. En Herberia tegels kopen bij Tegelmegashop.be is dan een goede keuze. De best lopende tegelseries van herberia kunt u bij ons direct online te bestellen, voor de beste prijs, en dan bent u ook nog eens verzekerd van een snelle levering!

tegelmegashop

Met de tegels van Herberia kunt u geheel uw eigen levensstijl creëren. Een van de meest vooruistrevende series heet ‘Timeless’. Deze serie is op de beurs in Bologne, Italie eind 2015 gepresenteerd, maar is nog steeds een extreem populaire tegel. De basistegels van de Timeless serie betreffen uit een prachtige 60×60 betonlook tegel met een levensechte uitstraling en verkrijgbaar in diverse kleurtinten waaronder silver, anthracite en ecru. Deze zijn ook verkrijgbaar in een 30×60 en al deze tegels zijn gerectificeerd (strak gezaagd). Maar een echte eye catcher binnen de Timeless serie betreft de zeskant tegels, deze combineren een eigentijdse vormgeving met de mooie betonlook structuur, direct leverbaar in dezelfde 3 kleurtinten. En de mooie stroken (van 5, 10 en 15 cm hoog), mogen natuurlijk niet ontbreken.

 

Voor welke tegelafmeting en kleurtint u ook kiest, alle tegels binnen de timeless serie betreffen een mix van koude en warme kleuren en met kleine trillingen onder het licht creëert de tegel een bijzondere look. Herberia breidt haar assortiment van huisstijlen uit en voegt nieuwe kleuren en decoraties toe. Het plezier van het maken van uw kamer en het volgen van uw gevoelens, creëert een eigen levensstijl. Naast de producten die direct online te bestellen zijn, zijn er meer varianten op het gebied van kleur en afmeting binnen de Timeless serie, ook deze kunnen wij leveren. Vraag online direct een offerte aan voor de laagste prijs!Andere prachtige Herberia Ceramica tegelseries zijn; Natural Wood, Portland, Underground, Lignum, Newland, Petra en Mistral.