Zuinig omgaan met energie

Enkelwandige koepel

Door het gebruiken van isolatie ramen voor je dakkoepel zorg je dat de isolatiewaarde van je woning niet verloren gaat. Licht-koepels.be heeft twee verschillende uitvoeringen van lichtkoepels met uitstekende isolatiewaarden. Door het plaatsen van deze ramen gaat er geen energie verloren, waardoor je het energielabel behoudt die je woning heeft. Ook voor het wooncomfort is het prettiger, de ruimte waar de koepel is geplaatst wordt niet kouder dan de rest van de woning. Er zijn twee uitvoeringen, een voor handmatig gebruik en één elektrische uitvoering.

Top-Koepel

Ga je renoveren en wil je de huidige ramen vervangen dan is een isolatieraam ideaal om te plaatsen. Welke opstand je ook hebt, het raam is te plaatsen op iedere opstand. Ben je nog niet in het bezit van een opstand dan kun je deze ook bij ons kopen. Op deze manier heb je een complete set die zeer eenvoudig te monteren is. Niet alleen bij nieuwe geplaatste koepels kun je profiteren van de isolatie ramen, ook bij bestaande koepels is dit mogelijk. Dit zonder het dak aan te passen voor de plaatsing.

Lichtkoepel rond

Meer licht en comfort in je woning

Door het plaatsen van een isolatieraam van licht-koepels. be heb je niet alleen goede isolatie. Meer comfort in de ruimte door de hoeveelheid daglicht wat er binnenkomt, of zonlicht wat comfortabel aanvoelt. Wordt het te warm in de ruimte door de zon, zijn er ook speciale doeken in de markt die je aan kunt brengen om veel de zon tegen te gaan. Er komt wel voldoende daglicht binnen, maar de zon blijft buiten waardoor de temperatuur aangenaam blijft.